Edició 4.741 (des del 27/09/2007)
Edició 4.741 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 26 octubre 2017

ACVic exhibeix el treball del mallorquí Joan Morey guardonat amb el Premi de Videocreació 2017 a l’exposició Pantalla Doble

Morey exhibeix Cos Social, treball guardonat amb el Premi de Videocreació 2017, a ACVic

ACVic incorpora a l’exposició Pantalla Doble el treball de l’artista mallorquí Joan Morey guardonat amb el Premi de Videocreació 2017, fruit de la col·laboració entre els membres de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona, Arts Santa Mònica i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El centre comença així la segona part de l’exposició en què la videocreació de Morey substitueix a la de Carles Congost el qual, no obstant, seguirà present amb altres treballs. ACVic ha dut a terme aquest divendres una reobertura de l’exposició amb motiu de l’exhibició de l’obra de Morey i amb la presència de l’artista que ha explicat la seva videoperformance al públic assistent.

A la seva videocreació, COS SOCIAL, Morey “analitza la relació de l’individu amb el fet social a través d’una performance sense públic enregistrada en vídeo”, com ell mateix explica. Com si es tractés d’una lliçó d’anatomia, es presenta un cos nu a mercè de l’observació i la manipulació per part d’un petit grup d’individus a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, un lloc dissenyat per fer-hi disseccions humanes i per a l’anàlisi i exhibició anatòmica i que aquí esdevé escenari.

ACVic Centre d'Arts ContemporàniesArts Santa Mònicaloop Barcelonavideoart

Exposicions

Objectes desclassificats

13/08/2010

Torna la millor animació amb “Río 2”, la continuació de l’èxit mundial de l’estudi BlueSky

04/04/2014
Escenaris

“Dones com jo”, la comèdia negra de T de Teatre

24/02/2014
Cinema

El tràfic de drogues a la Nova York dels 70 sota la visió del director Ridley Scott

27/12/2007 3:00''

Es convoca la primera edició dels Premis El Temps de les Arts

La primera edició reconeixerà els millors treballs en arts visuals, arts escèniques, música, arquitectura i patrimoni

Redacció.- En un context de pandèmia global, el portal digital El Temps de les Arts contribueix a aportar un gra de sorra per enfortir la cultura arreu del territori, tot convocant els I Premis El Temps de les Arts. Divendres 18 de setembre s’obre el termini de presentació de candidatures a la primera edició dels […]