Edició 4.438 (des del 27/09/2007)
Edició 4.438 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 26 octubre 2017

ACVic exhibeix el treball del mallorquí Joan Morey guardonat amb el Premi de Videocreació 2017 a l’exposició Pantalla Doble

Morey exhibeix Cos Social, treball guardonat amb el Premi de Videocreació 2017, a ACVic

ACVic incorpora a l’exposició Pantalla Doble el treball de l’artista mallorquí Joan Morey guardonat amb el Premi de Videocreació 2017, fruit de la col·laboració entre els membres de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona, Arts Santa Mònica i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El centre comença així la segona part de l’exposició en què la videocreació de Morey substitueix a la de Carles Congost el qual, no obstant, seguirà present amb altres treballs. ACVic ha dut a terme aquest divendres una reobertura de l’exposició amb motiu de l’exhibició de l’obra de Morey i amb la presència de l’artista que ha explicat la seva videoperformance al públic assistent.

A la seva videocreació, COS SOCIAL, Morey “analitza la relació de l’individu amb el fet social a través d’una performance sense públic enregistrada en vídeo”, com ell mateix explica. Com si es tractés d’una lliçó d’anatomia, es presenta un cos nu a mercè de l’observació i la manipulació per part d’un petit grup d’individus a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, un lloc dissenyat per fer-hi disseccions humanes i per a l’anàlisi i exhibició anatòmica i que aquí esdevé escenari.

ACVic Centre d'Arts ContemporàniesArts Santa Mònicaloop Barcelonavideoart

Música

AnNe presenta el seu primer disc “A cau d’orella” al Teatre del Raval

26/11/2013
Lletres

Llucia Ramis presenta el llibre “Tot allò que morí amb les bicicletes”

26/08/2013 04:59
Exposicions

L’Espai Santa Caterina de Girona s’estrena amb l’exposició “Llapis i…acció! Roser Capdevila dibuixa”

25/05/2014
Escenaris

A tots els que heu vingut, de Marc Rosich, arriba a la Sala Petita del TNC

04/04/2017