Edició 4.344 (des del 27/09/2007)
Edició 4.344 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 3 juliol 2014

Activitats familiars en anglès durant el mes de juliol al Museu de Lleida

El Museu aposta pel públic familiar donant un valos afegit a les activitats

El Museu de Lleida: diocesà i comarcal ha programat per a aquest mes de juliol dues activitats adreçades a les famílies, amb la particularitat que aquestes es faran en anglès. D’aquesta manera el Museu no només aposta per un dels segments de públic amb més potencial, el familiar, sinó que també vol donar un valor afegit a les activitats, fent-les en una llengua diferent a l’habitual. 

La primera d’aquestes activitats, Discover the hidden animals in the Museum of Lleida, tindrà lloc els diumenges 13 i 27 de juliol. És una adaptació de l’itinerari didàctic Animalia, inclòs al programa didàctic del Museu, i que té una gran acceptació entre el públic escolar. Aquest mateix itinerari s’ha adaptat, gràcies al conveni de col·laboració entre el Museu de Lleida i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida, a diverses llengües: anglès, francès, italià i alemany. I s’ha posat en pràctica amb visites guiades als alumnes d’aquests idiomes tant de l’EOI com de l’Institut de Llengües de la Universitat de Lleida.

L’activitat és un joc de pistes, que comença amb un tradicional Memory, en què es relacionen els animals reals amb els que trobem ‘amagats’ a les obres del Museu. Després, mitjançant una visita, s’identifiquen aquests animals. I tot, utilitzant l’idioma anglès. Discover the hidden animals in the Museum of Lleida està adreçada a famílies amb nens i nenes de 3 a 12 anys. El preu és de 3€ per als nens i 4€ per als adults.

The Way of Saint James

La segona activitat familiar en anglès que proposem per a aquest mes de juliol és The Way of Saint James, realitzada en col·laboració amb l’acadèmia Yes, We Can-English, i tindrà lloc per Sant Jaume, el divendres 25 de juliol. L’activitat combina un joc de pistes per les sales del Museu, un sopar al Cafè del Museu i un recorregut per la ruta de Sant Jaume de la ciutat de Lleida. El preu és de 10€.

Totes les activitats requereixen reserva prèvia. Per a més informació i per inscripcions, cal trucar al 973 28 30 75.

 

> Informació complementària

activitatsactivitats familiarsen anglèsfamiliarMuseu de Lleida

Lletres

El nou llibre de Ramon Cotarelo, una anàlisi rigorosa per entendre la independència de Catalunya

13/09/2016
Escenaris

Amb més de 10.000 entrades venudes, el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres afegeix 2 noves funcions

11/12/2013
Escenaris

Aquest dissabte es va cloure la 14a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

05/05/2013
Música

Lo Quiosc acollirà la segona edició del Talarn Music Experience

12/03/2017