Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 3 març 2015

“A la burgesa”, una comèdia musical d’època basada en un relat curt d’Arthur Schnitzler, propera estrena del Teatre Akadèmia

A la burgesa s'estrena el proper 5 de març i estarà en cartellera fins el 29

Dos rics avorrits de la seva quotidiana comoditat decideixen disfressar-se de gent vulgar per viure una autèntica història d’amor. L’atzar i el destí farà que un caigui en les mans de l’altre i s’enamorin perdudament. A partir d’un relat curt d’Arthur Schnitzler, “A la burguesa” és una comèdia esbojarrada que ens transporta a la Viena burgesa de tombants de segle.

Amb direcció escènica de David Pintó apostant per l’humor esbojarrat, la direcció musical de Dani Campos que ha convertit la peça en un musical amb regust d’opereta, i una escenografia colorista, “A la burgesa” promet una hora continuada de gaudi amb la feina interpretativa de Laia Piró i Albert Mora, música en directe, vestuari d’època i una acurada posada en escena.

L’espectacle s’estrenarà el proper 5 de març al Teatre Akadèmia i estarà en cartell fins el 29 del mateix mes.

Aquest serà un mes de març musical al Teatre Akadèmia, ja que del 13 al 29 de març, l’òpera La voix humaine amb lletra de Jean Cocteau i música de Francis Poulenc, acompanyarà A la burgesa, els divendres, dissabtes i diumenges a les 18h. La direcció és de Josep Maria Miró i el repartiment són Uma Ysamat (soprano) i Emili Brugalia (piano).

> Informació complementària

comediaestrenamusicalteatre akademia

Escenaris

Quarta Mostra d?Arts Gestuals i del Moviment d?Esparraguera

28/09/2008
Cinema

El Most estrena a tot l’Estat ‘Natural Resistance’ de Jonathan Nossiter

05/10/2014
Exposicions

Fotografia solidària

22/11/2012
Cinema

“El extraordinario viaje de T.S. Spivet”, el nou film de Jean-Pierre Jeunet, el director d’Amelie

04/07/2014