Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Edició 4.749 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 29 maig 2020

65 produccions a la secció oficial de Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

D’entre els llargmetratges, destaquen ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet

Redacció.- Un total de 65 produccions cinematogràfiques integren la Selecció Oficial de la tretzena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, que se celebrarà del 26 de setembre al 3 d’octubre a Roda de Berà. L’Associació FIC-CAT organitza aquest festival, de caràcter competitiu, que té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

D’entre els llargmetratges, destaquen ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet; ‘L’ofrena’, de Ventura Durall; ‘Coses a fer abans de morir’, de Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens; ‘Terra de Telers’, de Joan Frank Charansonnet, i ‘Tocats pel foc’, de Santi Lapeira.

Pel que fa als documentals, s’estrenaran al Festival ‘Catalunya Nord, la llengua enyorada’, d’Eugeni Casanova i David Valls; ‘El cinema que no veiem’, de Marc Fàbregas; ‘El que fa segur el camí’, de Guiu Vallvé, Jana Vallvé i Clara Vallvé; ‘Ernest Lluch, lliure i atrevit’, de Josep Morell i Jordi Vilar; ‘Generació Kibbutz, d’Albert Abril, i ‘Raimon Panikkar, entre Orient i Occident’, de Carlota Casas.

El jurat determinarà les obres guanyadores que es donaran a conèixer durant la gala de cloenda, el dissabte 3 d’octubre. Durant aquest acte s’aplicaran les mesures higièniques, distàncies socials i protocols de seguretat que en aquell moment estiguin vigents.

L’Associació FIC-CAT forma part del Cens d’entitats de la llengua catalana des de l’any 2013.

 EscenarisMúsica

Del 19 de juliol al 17 d’agost el Festival Porta Ferrada ens ofereix espectacles molt diversos per disfrutar

16/07/2013 06:55
Música

Jamboree, Tarantos i Moog tornen a obrir i la plaça reial acollirà un festival de concerts gratuïts

18/08/2020
Escenaris

“Sota el llit” amb Núria Vizcarro i Ricard Soler i Mallol al TNC

16/01/2014
Cinema

S’estrena “Born”, amb Vicky Luengo, sobre els dies previs al setge de 1714

22/11/2014

Bòlit presenta el catàleg ‘El jo i l’altre. El primer septeni’ de Pep Aymerich & Jordi Esteban

Un recull de propostes que han anat creant al llarg dels darrers anys

Redacció.- La presentació ha anat a càrrec de Carme Sais, Clara Garí, Roger Ferrer, Pep Aymerich i Jordi Esteban. EL JO I L’ALTRE és el nom genèric que engloba el conjunt de propostes que duen a terme el duet d’artistes plàstics format per Pep Aymerich & Jordi Esteban. El catàleg ‘Primer Septenni’ recull de les […]