Edició 4.372 (des del 27/09/2007)
Edició 4.372 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 24 desembre 2015

57 candidatures opten als XII Premis d’Educació en el Lleure de la Fundació Carulla

Més de la meitat de les candidatures presentades corresponen a entitats del Barcelonès

Un total de cinquanta-set candidatures opten a guanyar els Premis d’Educació en el Lleure, després que el dia 9 de desembre s’acabés el termini de presentació. Els guardons, que enguany arriben a la seva dotzena edició, són instituïts per la Fundació Carulla.

Els Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Els premis consten de sis guardons de 4.000 euros cadascun: quatre destinats a nous projectes i a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i finalment un guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. La dotació total dels premis és de 24.000 euros.

Quaranta-tres candidatures procedeixen de les comarques de Barcelona, trenta de les quals són del Barcelonès; cinc de Girona i també de Lleida, tres de  les comarques tarragonines i, finalment, una de les Balears.

El veredicte del jurat, format per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Fabian Mohedano, Rosa M. Pujol, Núria Ramon, Rafa Ruiz de Gauna, Antoni Reig i Marta Rosàs, es donarà a conèixer abans de finals de març de 2016.

entitatsfundació carullageneralitat de catalunyapremisPremis Educació en el Lleureprojectes

Música

Albert Guinovart inaugura el cicle Intèrprets Catalans al Palau amb el seu primer recital en solitari a la Sala de Concerts

14/01/2014
TendènciesTurisme

D’Or Museum obre com a museu i com a restaurant el 17 de Juliol a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis

13/07/2018
Escenaris

La Caldera al Grec?08

29/06/2008
Música

Els Pets presenten ‘Àrea petita’ a Strenes en un concert únic amb la Jove Orquestra Auditori de Girona

18/03/2014